Voorziening

Woonzorg Nederland | Woldstede | Midwolda

Doctor Oortwijn Botjeslaan 126 9681 GG Midwolda Nederland Nederland
In het centrum van het dorp Midwolda, op de lokatie van de openbare basisschool aan de Dr. O. Botjeslaan, staat De Woldstede, een wooncentrum voor senioren.

Naast de Woldstede ligt een leuk parkje, waar u een mooi ommetje kunt maken. De Woldstede bestaat uit 19 driekamerwoningen verdeeld over twee woonlagen. Bewoners kunnen gebruik maken van gezamenlijke voorzieningen zoals de recreatieruimte en de fietsenberging. Wekelijks worden er activiteiten georganiseerd door de Steunstee. Daarnaast komt dagelijks de apotheker uit Scheemda langs voor het ophalen en bezorgen van medicijnen. Op vrijdagmiddag is Certe in het complex voor bloedprikken. Na een kleine wandeling richting het centrum treft u een supermarkt en een verse bakker aan. Ook heb je diverse restaurants in Midwolda.

De woningen hebben een oppervlakte van circa 65 m². De woningen zijn aangepast aan de wensen en behoeften van senioren en voldoen aan het zogenaamde ‘seniorenlabel’. Dit betekent dat de woningen gelijkvloers zijn en rolstoeltoegankelijk.

Gebiedsgids

Organisatie

Organisatie
 
 
HilverZorg is een zorgorganisatie met thuiszorg en woonlocaties.
Organisatie
 
 
Woonzorg Nederland biedt passende woonruimte aan kwetsbare ouderen en mensen met een beperking die beschut of beschermd...
Uilenstede. Kronenburg