Voorziening

Woonzorg Nederland | Oosterparkheem - Oosterparkwijk | Groningen

Merelstraat 101 9713 VZ Groningen Nederland Nederland
Het Oosterparkheem ligt in de Oosterparkwijk in Groningen. Met de bus bent u binnen 10 minuten in het centrum van Groningen. De bushalte bevindt zich voor de deur.

Het wooncomplex Oosterparkheem ligt in de Oosterparkwijk. Woonzorg Nederland verhuurt in het wooncomplex  1 en 2-kamerappartementen. In deze zelfstandig appartementen heeft u de geborgenheid en privacy van uw eigen woning. Daarnaast heeft u de levendigheid van gelijkgestemde mensen in een fijne omgeving. Zo kunt u, rond het middaguur, de warme maaltijd gebruiken in het gezellige restaurant. Wilt u andere mensen ontmoeten of actief zijn? U kunt meedoen aan een van de vele activiteiten die in het restaurant worden gehouden. Het restaurant is een ontmoetingsplek voor bewoners van het Oosterparkheem en bewoners uit de wijk. Daarnaast woont u in het Oosterparkheem zelfstandig maar met de zekerheid van zorg indien gewenst.

 

Gebiedsgids

Organisatie

Organisatie
 
 
HilverZorg is een zorgorganisatie met thuiszorg en woonlocaties.
Organisatie
 
 
Woonzorg Nederland biedt passende woonruimte aan kwetsbare ouderen en mensen met een beperking die beschut of beschermd...
Uilenstede. Kronenburg