Voorziening
Gebiedsgids.nl
Ouderen

Woonzorg Nederland | Herbranda State | Buitenpost

Herbranda 1 9285 NR Buitenpost Nederland Nederland
Heerlijk wonen in Buitenpost - Buitenpost is gelegen in de landschappelijk, aantrekkelijke Friese Wouden.

Het dorp ligt centraal tussen de twee noordelijke hoofdsteden Groningen en Leeuwarden en is zowel per trein als met de auto makkelijk te bereiken. Buitenpost biedt tal van recreatieve voorzieningen, zoals de Kruidentuin ‘De Kruidhof’, het nabij gelegen Veenklooster en het Lauwersmeergebied. Het voorzieningen-niveau van Buitenpost is erg compleet. Zo zijn er drie huisartsen, twee tandartsen, een apotheek en een praktijk voor fysiotherapie gevestigd. In het winkelcentrum is een bibliotheek gevestigd met openbare leeszaal.

Wooncentrum Herbranda State manifesteert zich als een blikvanger voor het dorp door de fraaie bouwstijl en prachtig aangelegde tuinen met grote vijvers. Het sierlijke gebouw bestaat uit 20 driekamerwoningen verdeeld over twee en vier woonlagen. De appartementen zijn allen bereikbaar via een centrale hoofdingang en een centrale lift naar de verdiepingen.

Herbranda State kent drie woningtypen aan de Herbrandastraat 29 t/m 67. Alle woningen omvatten een ruime living met een oppervlakte van 55 m2 en een royaal terras of balkon van 18 m2 aan de zonzijde. De woningen hebben een luxe inbouwkeuken, compleet met inbouwapparatuur (elektrische oven, elektrisch kooktoestel en koelkast met diepvriesvak). De toiletten en badkamers zijn voorzien van een zeer fraai sanitair. Op de bovenste verdieping bevinden zich twee zeer luxueuze penthouses met dakterras.

Gebiedsgids

Organisatie

Organisatie
 
 
HilverZorg is een zorgorganisatie met thuiszorg en woonlocaties.
Organisatie
 
 
Woonzorg Nederland biedt passende woonruimte aan kwetsbare ouderen en mensen met een beperking die beschut of beschermd...
Uilenstede. Kronenburg