Voorziening
Gebiedsgids.nl
Ouderen

Woonzorg Nederland | 't Suyderhuys - De Lelie | Surhuisterveen

Zonneweide 3A 9231 BC Surhuisterveen Nederland Nederland
Surhuisterveen, ook wel ’t Fean genoemd, is het grootste van de elf dorpen in de Friese gemeente Achtkarspelen. Een zeer geliefde plek om te wonen en te werken.

Een mooi dorp met allure en tal van voorzieningen met een regionale aantrekkingskracht. Zo vindt u in de gezellige dorpskern een ruim aanbod van winkels. Het dorp biedt veel sportieve recreatiemogelijkheden. Het verwarmde openluchtzwembad Wettervlecke is geopend van april tot september. Verder heeft het dorp tennisbanen, een ijsbaan en een uitgebreide sportaccommodatie. In multifunctioneel centrum It Vleckehûs kunt u onder meer regelmatig muziekvoorstellingen bijwonen.

Surhuisterveen ligt gunstig ten opzichte van belangrijke watersportgebieden als het Lauwersmeergebied en de Friese meren. Ook de bos- en heidegebieden liggen niet ver weg. Verschillende uitgezette fietsroutes lopen geheel of gedeeltelijk door de gemeente Achtkarspelen.

Surhuisterveen is landelijk gelegen, maar toch uitstekend bereikbaar. Het dorp ligt tussen Groningen en Heerenveen, op ongeveer tien minuten van de Rijksweg A7. Het appartementencomplex ligt in een rustige woonwijk en op fietsafstand van het centrum van het dorp. Dicht bij de appartementen is een bushalte.

Gebiedsgids

Organisatie

Organisatie
 
 
HilverZorg is een zorgorganisatie met thuiszorg en woonlocaties.
Organisatie
 
 
Woonzorg Nederland biedt passende woonruimte aan kwetsbare ouderen en mensen met een beperking die beschut of beschermd...
Uilenstede. Kronenburg