Voorziening

Woonzorg Nederland | Peelerhof | Assen

Walakker 1 9407 BS Assen Nederland Nederland
De levendige hoofdstad van Drenthe ligt temidden van pittoreske dorpen, met een aantal natuurgebieden op steenworp afstand. De stad omschrijft zichzelf als stad in het groen.

Mede daardoor, maar ook dankzij de centrale ligging trekt Assen veel bezoekers. Met name het winkelcentrum is in trek. Ook geen wonder, want de binnenstad is compact, het winkelaanbod is groot en behoort tot de best bereikbare binnensteden van Nederland.

De Peelerhof ligt in de wijk Peelo in de nabijheid van een overdekt winkelcentrum, een gezondheidscentrum, bibliotheek en een wijkcentrum. Het wooncentrum bestaat uit 40 tweekamer- en 40 driekamerwoningen die verdeeld zijn over de begane grond en drie verdiepingen. In het wooncentrum is een ontmoetingsruimte aanwezig waar dagelijks activiteiten worden georganiseerd. Daarnaast is het mogelijk de ruimte, in overleg met de bewonersconsulent, te reserveren voor verjaardagen of andere gelegenheden.

Gebiedsgids

Organisatie

Organisatie
 
 
HilverZorg is een zorgorganisatie met thuiszorg en woonlocaties.
Organisatie
 
 
Woonzorg Nederland biedt passende woonruimte aan kwetsbare ouderen en mensen met een beperking die beschut of beschermd...
Uilenstede. Kronenburg