Voorziening

Woonzorg Nederland | Hendrik Kok | Rolde

De Ziel 86 9451 CT Rolde Nederland Nederland
Hendrik Kok beschikt over voorzieningen voor blinde en slechtziende senioren. In een landelijke omgeving, even buiten het centrum van Rolde ligt het verzorgde wooncomplex Hendrik Kok.

Het wooncomplex beschikt over een mooi park met dierenweide toegankelijk via verharde paden met diverse bankjes en loopleuningen. Het ligt aan de rand van het nationaal park Drentsche Aa met bossen en heidevelden. U kunt hier mooie wandelingen maken en genieten van de natuur.

Wonen in Hendrik Kok is rustig wonen, aan de rand van het mooie dorp Rolde. Rolde ligt op anderhalve kilometer afstand en heeft uitstekende faciliteiten zoals twee supermarkten, een bakker, groetenboer, maar ook een drogisterij, fysio therapeut en uiteraard een huisarts en tandarts. In het midden van Rolde bevinden zich diverse horeca gelegenheden. Rolde ligt op nog geen 10 kilometer van de hoofdstad van Drenthe: Assen. Vanuit het dorp Rolde heeft u goede busverbindingen naar Assen.

Gebiedsgids

Organisatie

Organisatie
 
 
HilverZorg is een zorgorganisatie met thuiszorg en woonlocaties.
Organisatie
 
 
Woonzorg Nederland biedt passende woonruimte aan kwetsbare ouderen en mensen met een beperking die beschut of beschermd...
Uilenstede. Kronenburg