Voorziening

NNCZ | De Vecht | Hoogeveen

Vecht 3 7908 HV Hoogeveen Nederland Nederland
Het mooie nieuwe gebouw De Vecht staat in de wijk De Weide in Hoogeveen. Het gebouw is omgeven door water en heeft op de hogere etages prachtig uitzicht over de wijk.

Het woonzorgcentrum combineert prettig, kleinschalig wonen met een goede zorgomgeving. Ook gezamenlijk verblijf met partner is mogelijk. Voor naasten en andere betrokkenen is er de mogelijkheid om te blijven logeren, inclusief maaltijdvoorziening.

Bewoners van het woonzorgcentrum wonen en leven in kleine woongroepen, waardoor het eigen ritme en de eigen voorkeuren aangehouden worden. Iedereen die behoefte heeft aan zorg of ontspanning is in De Vecht goed op zijn of haar plek. Of dit nu in het woonzorgcentrum is of aan huis in de vorm van thuiszorg.

Er zijn verscheidene voorzieningen in het gebouw aanwezig zoals een kapsalon, een winkeltje en een restaurant. In het woonzorgcentrum zijn daarnaast inleunwoningen gevestigd voor mensen die zorg nodig hebben of afhankelijk zijn van zorg voor een partner. Zo kunnen zij zelfstandig blijven wonen en toch rekenen op de zorg die nodig is. Locatie De Vecht is een centraal punt voor ouderen in de Hoogeveense wijk De Weide. Iedereen is welkom om hier de dag door te brengen.

Gebiedsgids

Organisatie

Organisatie
 
 
De NNCZ is een professionele zorgorganisatie in Hoogeveen, Hollandscheveld, Haren, Grijpskerk en Noordbroek.
Hoogeveen-verspreide-gebieden