Project
Willem Diemerstraat 7
9581 AG Stadskanaal
Telefoon: 
0599 63 59 99
E-mail: 

Blijk van Waardering voor ernstig belaste mantelzorgers

Willem Diemerstraat 7 9581 AG Stadskanaal Nederland Nederland
Blijk van waardering is een (financieel) compliment in de vorm van cadeaubonnen voor ernstig belaste mantelzorgers.

Voor geregistreerde mantelzorgers die minimaal 8 uur per  week én minimaal 3 maanden lang mantelzorgtaken uitvoeren binnen de gemeente Stadskanaal. Bij deze mate van inzet wordt gesproken over de ernstig belaste mantelzorgers. Mantelzorgers, die aan de voorwaarden voldoen kunnen zichzelf aanmelden of kunnen aangemeld worden voor de Blijk van Waardering.

Aanpak 
Het hele jaar door kunnen mantelzorgers zich laten registreren. Zij kunnen rekenen op ondersteuning vanuit het Steunpunt Mantelzorg. Wie aan de criteria voldoet wordt ook geplaatst op de lijst voor de Blijk van Waardering. Jaarlijks wordt de lijst op de Dag van de Mantelzorg gecontroleerd en vastgesteld. Alle op dat moment hierop voorkomende mantelzorgers ontvangen kort daarop een brief van de gemeente met het presentje in de vorm van cadeaubonnen.

Uitvoerende organisatie 
Stichting Welstad, Steunpunt Mantelzorg. Aanmelden voor registratie (en de Blijk van Waardering) kan via het contactformulier op de website www.mantelzorgpoort.nl, tijdens een inloopspreekuur van Welstad  in de buurt of telefonisch 0599 – 635999.

 

Organisatie

Organisatie
 
 
De gemeente Stadskanaal is in 1969 ontstaan uit de gemeente Onstwedde en een deel van de gemeente Wildervank. In de...
Stadskanaal
Organisatie
 
 
Bij het Steunpunt Mantelzorg en Vrijwillige Thuishulp kunt terecht voor informatie over uiteenlopende zaken.
Musselkanaal