Project
Raadhuisplein 1
9501 SZ Stadskanaal
Telefoon: 
0599 631 631
E-mail: 

Collectieve ziektekostenverzekering

Raadhuisplein 1 9501 SZ Stadskanaal Nederland Nederland
Inwoners met een laag inkomen, kunnen in aanmerking komen voor de collectieve ziektekostenverzekering. U kunt rechtstreeks contact opnemen met de gemeente als u aan de voorwaarden voldoet.

Doel 
Betaalbare ziektekostenverzekering voor minima.

Aanpak 
Heeft u weinig geld te besteden, omdat u een laag inkomen heeft? Dan kunt u in aanmerking komen voor de collectieve ziektekostenverzekering. Dat levert een korting op de premies van basisverzekering en aanvullende verzekeringen en ruimere vergoedingsmogelijkheden. Voor chronisch zieken en mensen met een beperking vervalt in sommige gevallen het eigen risico. Waar nodig kan door de aanvrager een beroep worden gedaan op onafhankelijke cliëntondersteuning (V005).

Uitvoerende organisatie 
Gemeente (https://www.stadskanaal.nl/collectieve-zorgverzekering.html): Voor vragen is de gemeente bereikbaar op werkdagen. Heeft u een inhoudelijke vraag, dan zijn onze specialisten bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur aanwezig op het gemeentehuis, u kunt hen dan ook bellen via (0599) 631 631. U kunt ook mailen via gemeente@stadskanaal.nl.

 

Organisatie

Organisatie
 
 
De gemeente Stadskanaal is in 1969 ontstaan uit de gemeente Onstwedde en een deel van de gemeente Wildervank. In de...
Stadskanaal
Organisatie
 
 
De gemeente Stadskanaal biedt samen met Menzis een collectieve zorgverzekering aan voor haar inwoners met een laag...
Stadskanaal