Project
Gandhiplein 5
9501 DB Stadskanaal
Telefoon: 
0599 65 50 01
E-mail: 

Bemiddeling naar vrijwilligerswerk

Gandhiplein 5 9501 DB Stadskanaal Nederland Nederland
Bemiddelingstraject op maat naar vrijwilligerswerk voor inwoners die moeite hebben met het vinden van passend vrijwilligerswerk.

Hulpvragers kunnen zich voor gratis ondersteuning direct melden bij het VIP.

Aanpak 
Wie hulp nodig heeft bij het vinden van passend vrijwilligerswerk of van vrijwilligerswerk waarbij bijzondere begeleiding beschikbaar is, kan een beroep doen op het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP). Zij verzorgen advies en bemiddeling op maat aan (toekomstige) vrijwilligers. Extra aandacht is er voor de meer kwetsbare mensen die vrijwilligerswerk alleen onder begeleiding kunnen doen. Wie vaardigheden ten behoeve van het vrijwilligerswerk wil vergroten wordt door het VIP toegeleid naar een van de  hiervoor ontwikkelde voorliggende voorzieningen.

Uitvoerende organisatie 
Uitvoering vindt plaats door het VIP. Het Vrijwilligers Informatie Punt maakt onderdeel uit van de stichting Welstad. Aanmelden voor Bemiddelingstraject op maat kan via (0599) 655001 of vip.stadskanaal@welstad.nl. In Stadskanaal. Musselkanaal en Onstwedde zijn ook inloopspreekuren. Deze zijn te vinden op de website www.vipstadskanaal.nl.

 

Organisatie

Organisatie
 
 
Wilt u als vrijwilliger aan de slag, zoekt u vrijwilligers voor uw organisatie, of heeft u andere vragen? Neem dan...
Stadskanaal