Project

Ledenvereniging | voor advies, hulpmiddelen en diensten

Nederland Nederland
Gratis advies, handige hulpmiddelen en diensten voor tijdelijke ondersteuning of om langer zelfstandig te blijven wonen voor wie lid wordt van de ledenvereniging van de samenwerkende zorginstellingen.

Doel 
De ledenvereniging biedt haar leden service die het leven ondersteunt en veraangenaamt, zodat u en uw naasten zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen.

Aanpak 
De ledenvereniging is een gids in de wereld van wonen, zorg en welzijn. Voor leden is er de ledenconsulent waar leden terecht kunnen met alle vragen over wonen, zorg en welzijn; zijn er services aan huis leverbaar, zoals de opticien, kapper en pedicure; is er de Klusbus: voor het voordelig uitvoeren van klusjes in huis en tuin; is er gratis uitleen van diverse loophulpmiddelen. Voor € 20,50 per kalenderjaar is men lid van de ledenvereniging. Het  hele huishouden profiteert mee van gratis producten en diensten, kortingen en extra service.   

Uitvoerende organisatie 
De ledenvereniging (https://www.ledenvereniging.nl/) is verbonden aan de zorgorganisaties Evean, Icare, Zorggroep Meander en De Kraamvogel, maar iedereen kan lid worden. Aanmelden kan via het formulier op de website. Telefonisch aanmelden kan ook via 088 - 383 20 00.