Voorziening
Navolaan 30
9501 VJ Stadskanaal
Telefoon: 
0599 652 878
E-mail: 

Cosis | Inloopvoorziening De Regenboog

Navolaan 30 9501 VJ Stadskanaal Nederland Nederland
Wij zijn dagelijks open van 9.00- 16.00 , woensdag van 9.00- 21.00 en zondag van 13.30-16.30 uur. Elke dag 2 kopje koffie/ thee gratis! Ook jij/ u bent van harte welkom!

Inloop de Regenboog

Als de wereld om je heen – om wat voor reden ook – te complex lijkt en je hebt behoefte aan een kop koffie met gelijkgestemden, een warme maaltijd, een mooi gesprek met één van de begeleiders of professionele ervaringsdeskundige? Kom vrijblijvend langs, ervaar de ruimte om te zijn wie je bent en werk samen met ons team aan je herstel van het gewone leven. We zien je graag.

 

Dagbesteding de Regenboog

Je wilt graag, maar weet nog niet hoe of wat. Op de Regenboog begeleiden me burgers met een wmo indicatie op gebied van werken, dagbesteding en leren. Op de locatie kun je kennismaken met diverse vormen van zinvolle dagbesteding zoals houtbewerking, horeca en handwerk. Op basis van een gezamenlijk opgesteld plan leiden we – waar het kan – toe naar een vorm van (betaald) werk. Ben je nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen? Bel of kom langs. We zien je graag.

Organisatie

Organisatie
 
 
Wij zijn in Groningen en Drenthe dichtbij voor mensen met een verstandelijke of psychische beperking. We helpen...
Assen-west