Organisatie
Jan van Beersstraat 69
2523 JS 's-Gravenhage
Telefoon: 
070 319 27 52
E-mail: 

Stichting Wijkberaad Laak Centraal

Jan van Beersstraat 69 2523 JS 's-Gravenhage Nederland Nederland
Stichting Wijkberaad Laak Centraal is de bewonersorganisatie voor het gedeelte Laak Centraal van het grotere stadsdeel Laak.

Het wijkberaad stelt zich tot doel de leefbaarheid, veiligheid en saamhorigheid in de wijk te stimuleren. Dit doet zij door allerhande activiteiten te organiseren en door actief samen te werken met andere organisaties en gemeentelijke instellingen, die in de wijk actief zijn. Organisaties waarmee wordt samengewerkt zijn Mooi Welzijn, politie-bureau Laak, stadsdeelkantoor Laak, HVV Laakkwartier, Centrum Jonckbloetplein, Wijkbus Groot Laak, Nachtpreventie Laak, de bibliotheek, bewonersorganisaties van omliggende wijken en vele anderen. Het wijkberaad heeft haar basis in het  clubgebouw van de voetbalvereniging. 

De digitale editie van onze wijkkrant, vind je hier.

Werkgebied
Het gedeelte van de stad Den Haag gelegen tussen station Den Haag Hollands Spoor en Rijswijk. Laak Centraal wordt begrensd door de navolgende straten: Laakkade – Rijswijkseweg – Paets van Troostwijkstraat – Jan van Beersstraat – Sinjeur Semeynsweg en de Van Zeggelenlaan.