Activiteit
07
December
van 11.00 - 14.00 uur
Ben Websterstraat 1
3069 XJ Rotterdam
Telefoon: 
010 418 78 00

Home Made Market | 7 december 2019

Ben Websterstraat 1 3069 XJ Rotterdam Nederland Nederland
Ontmoetingskerk Zevenkamp | Ben Websterstraat 1 | Home Made Market op zaterdag 7 december 2019 van 11.00 - 14.00 uur.

Op de Home Made Market worden uitsluitend zelfgemaakte dingen verkocht, denk aan kerststukjes, lichtjes, kaarten, sieraden, doosjes, kleding, maar ook soep, broodjes, koekjes, oliebollen ... vul maar in/aan. Alles kan, mits zelf gemaakt en niet al te groot (bijvoorbeeld geen meubels). Het is de bedoeling dat u uw zelfgemaakte spulletjes meeneemt, uitstalt op een tafel en verkoopt. Natuurlijk koopt u ook iets van iemand anders. Een dóór en vóór markt dus. Ook kunt u deelnemen aan diverse workshops. Wilt u zelf een workshop geven, neem dan contact op met de contactpersoon.

De opbrengst van dit evenement is bestemd voor het 'Speak it loud' project van onze Keniaanse partnerorganisatie Terry Child Support dat op 5 mei 2019 voor 3 jaar van start is gegaan. Onder het motto 'Samen kunnen we meer!' slaan de diaconieën van Rotterdam-Noordrand de handen ineen om dit bijzondere project te ondersteunen.

Zie ook de flyer hieronder. 

 

Voorziening

Voorziening
 
 
Een laagdrempelige gemeente met aandacht voor jong en oud en alles wat daartussen zit. De kerkdiensten worden gehouden...
Prins Alexander