Activiteit
26
Oktober
van 13.30 - 16.00 uur
Menistenplein #
9501 XN Stadskanaal
Stadskanaal
Groningen

E-mail: 

Het Grote Frozen Feest 2019 | 26 oktober

Menistenplein # 9501 XN Stadskanaal Nederland Nederland
Menistenplein/Menistenlaan in Stadskanaal | op zaterdag 26 oktober is het feest in Stadskanaal. Plein en laan worden omgetoverd tot een winters sprookjesland.

Op het grote Frozen-podium zal koningin Elsa de mooiste liedjes zingen en zelfs een knappe prins komt langs om een romantisch duet met haar te zingen. ‪Ook zijn er naast Elsa, Anna en Olaf, talloze prinsen en prinsessen, koningen en koninginnen, jonkvrouwen en jonkheren die jullie vermaken met de leukste Frozen activiteiten en laten genieten van Frozen lekkernijen.

‪De toegang is gratis maar we vragen een kleine bijdrage voor de activiteiten én hebben we een verloting met een prachtige prijzentafel. ‪Met dit alles willen we de Julians Stichting in Stadskanaal steunen. 
‪Wil je weten wat deze stichting doet en wie Julian was? Lees dan hun verhaal op ‪http://www.juliansstichting.nl/site/over-julian/

‪Hou het Facebook Frozen-evenement in de gaten voor steeds meer nieuwtjes over dit prachtige Frozenfeest want het wordt echt een geweldige middag. 

Organisatie

Organisatie
 
 
De Centrum Winkeliers Stadskanaal (CWS) is een werkgroep van de Algemene Handelsvereniging Stadskanaal bestemd voor...
Stadskanaal
Organisatie
 
 
Stichting ten behoeve van fondswerving voor bestrijding hersentumoren bij kinderen.
Stadskanaal