Organisatie

NLP Academie

Nederland Nederland

Missie

De NLP Academie is eind 2007 opgericht vanuit een visie dat effectieve communicatie iets is wat je kunt leren en dat persoonlijke ontwikkeling “down to earth” en direct toepasbaar moet zijn en dat soms een vleugje spiritualiteit om het compleet te maken best ok is. En dat zonder “zweverig” te zijn, want dat vinden we erg belangrijk.
Inmiddels is de NLP Academie een begrip in Nederland en hebben we  al ruim 5.000 cursisten nieuwe “tools” gegeven om effectiever te communiceren en makkelijker door het leven te stappen. Voor ons geldt letterlijk:

”Do what you love, love what you do” want een NLP opleiding moet voor ons, naast dat je serieus leert, leuk zijn.

 

Daarom is onze slogan ook:”Simpelweg de leukste NLP opleidingen van Nederland & België.”

Onze visie op NLP

Onze visie op NLP is duidelijk:”NLP is makkelijk, NLP is leuk en NLP is down to earth. We leren je dan ook echt iets waar je, in je dagelijkse leven, direct iets aan hebt en we dringen je niet onze eigen persoonlijke levensovertuiging op. Een levensovertuiging vinden wij  erg persoonlijk en subjectief en we respecteren je het liefst gewoon zoals je bent, wat je overtuiging ook is over wat dan ook. Dat in tegenstelling tot sommige andere instituten die het belangrijk vinden om hun persoonlijke waarden en overtuigingen aan je op te dringen.