Organisatie
Annie M.G. Schmidtplein 10
3083 NZ Rotterdam
Telefoon: 
010 80 80 880

Senior Games Rotterdam

Annie M.G. Schmidtplein 10 3083 NZ Rotterdam Nederland Nederland
Onder de vlag van de Senior Games Rotterdam organiseren Laurens en Sportbedrijf Rotterdam vanaf 21 september 2020 een jaar lang verschillende beweegactiviteiten voor senioren.

Zowel op locaties van Laurens als bij sportaanbieders in de buurt.
Doel van de Senior Games Rotterdam is zoveel mogelijk senioren in Rotterdam in beweging te brengen. Want samen bewegen is niet alleen gezond, maar ook heel gezellig. 

Een jaar lang organiseren we allerlei leuke activiteiten die u laten bewegen. Doet u mee? Bijvoorbeeld tijdens een balkonsessie of beweegsessie in de startweek van 21 september. En daarna gaan we gewoon door. In de agenda op de website vindt u de verschillende activiteiten terug https://www.seniorgamesrotterdam.nl/programma-1

De Senior Games Rotterdam zijn een initiatief van Laurens en Dignus | Vriend van Laurens die in samenwerking met Sportbedrijf Rotterdam en de gemeente Rotterdam worden georganiseerd. Laurens wil hiermee als ouderenzorgorganisatie een bijdrage leveren aan het masterplan 'Ouder en wijzer' van de gemeente Rotterdam dat streeft naar meer vitale senioren in de stad.

Bron: 
https://www.sportbedrijfrotterdam.nl/publieksevenementen/kickoff-senior-games-rotterdam