Activiteit
Gebiedsgids.nl
Ouderen
16
November
van 10.00 - 13.00 uur
Ben Websterstraat 1
3069 XJ Rotterdam
Telefoon: 
06 34 49 15 82

Zin in het leven – een goed gesprek | 16 november 2021

Ben Websterstraat 1 3069 XJ Rotterdam Nederland Nederland
Ontmoetingskerk Zevenkamp | Ben Websterstraat 1 | dinsdag 16 november 2021 van 10.00 - 13.00 uur | Zin in het leven, een goed gesprek | Thema Binnenmens/Buitenmens.

Zin in het leven, een goed gesprek, dat is elkaar ontmoeten rond een thema en daarna samen lunchen. Het thema wordt ingeleid door een medewerker van Samen010. 

KBO-PCOB organiseert in samenwerking met Inloophuis De Regenboog en Samen010 elke 3e dinsdag van de maand een gezellige en zinrijke gespreksgroep. Tijdens deze bijeenkomsten gaan de deelnemers in gesprek over een levensthema. Het onderwerp wordt door een gespreksleider ingeleid met een kort verhaal of gedicht. Aan tafel komen verhalen daarna tot leven. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld: dankbaarheid, geluk, vriendschap,“wijn”, je laatste boek.

Organisatie

Organisatie
 
 
De Protestants Christelijke Ouderen Bond (PCOB) komt op voor de belangen van senioren. De leden en gasten van PCOB...
Prins Alexander

Voorziening

Voorziening
 
 
Bij De Regenboog kunt u gewoon binnenlopen en anderen ontmoeten. Iedereen is van harte welkom, deelname is gratis.
Prins Alexander
Nieuws
 
 
Er zijn wellicht kwetsbare mensen binnen en buiten onze gemeente die door de Corona-crisis niet de deur uit durven. Als...
Prins Alexander
Voorziening
 
 
Een laagdrempelige gemeente met aandacht voor jong en oud en alles wat daartussen zit. De kerkdiensten worden gehouden...
Prins Alexander