Activiteit
Gebiedsgids.nl
Armoede
Elke
woensdag
van 18.30 - 20.30 uur
Bramanteplein 2
3066 BH Rotterdam
Telefoon: 
010 286 72 18

spreekuur Belastingwinkel | elke woensdag | PrinsenHof

Bramanteplein 2 3066 BH Rotterdam Nederland Nederland
Elke woensdag vanaf 18.30 t/m 20.30 uur | UITSLUITEND OP AFSPRAAK. Gratis. Inschrijven bij de receptie van Prinsenhof.

Studenten van de Erasmus Universiteit geven gratis fiscaal advies aan minvermogenden. Deze hulp varieert van het helpen bij het doen van de aangifte Inkomstenbelasting en de bezwaar- en beroepsprocedures die hiermee samenhangen. Een afspraak duurt 30 minuten. Bij het maken van een afspraak dient u uw naam, telefoonnummer, BSN nummer, geboortedatum en om welke aangifte het gaat te vermelden bij de receptie.  Afspraak maken via telefoonnummer 010 28 672 18 (bereikbaar op ma t/m vr tussen 09:00 en 16:30).

Om ervoor te zorgen dat deze hulp terechtkomt bij hen die dit het hardst nodig hebben, hanteert de Belastingwinkel een inkomensgrens van € 35.000. De diensten van de Belastingwinkel zijn gratis maar een vrijwillige bijdrage in de vorm van een fooi wordt enorm gewaardeerd.

Wilt u zich aanmelden voor het spreekuur van de Belastingwinkel? Bel dan naar de receptie van Ontmoetingscentrum Prinsenhof voor het maken van een afspraak. Let op: zonder afspraak kunt u niet terecht op het spreekuur.

Organisatie

Organisatie
 
 
SBR helpt minvermogenden met het invullen van aangiftes. Neem telefonisch contact op met één van de vestigingen om een...

Netwerk

Netwerk
 
 
Deze pagina geeft een overzicht van organisaties én activiteiten waar u terecht kunt met vragen over financiële zaken...