Organisatie
Kinheim 15
3191 EG Hoogvliet (RT)
Telefoon: 
088 - 966 04 91

Woonbron Rotterdam Zuidwest / Spijkenisse

Kinheim 15 3191 EG Hoogvliet (RT) Nederland Nederland

Met 46.000 woningen en 3.000 overige vastgoedeenheden in Rotterdam, Spijkenisse, Delft en Dordrecht bieden wij een brede klantengroep een thuis. Wij zetten ons in voor vitale steden waar mensen goed kunnen wonen, werken en hun vrije tijd beleven.

Onze overtuiging is dat ‘wonen meer van mensen moet worden’. Wij zien wonen als bron om net iets verder te komen in het leven. En wij denken dat samenwerken leidt tot betere resultaten (coproducentschap). Loskomen van paternalisme en het mogelijk maken van eigen keuzes is daarbij ons parool. Want wie bewust kiest, woont met meer plezier. Zo worden wij steeds meer klantgedreven, met als doel te komen tot woonplezier voor onze bewoners. Om bewoners en woningzoekenden daadwerkelijk keuzes te kunnen bieden, kunnen klanten kiezen tussen koop of huur (Te Woon) en uit aanvullende producten en diensten. Woonplezier wordt echter niet alleen bepaald door de woning zelf maar ook door de buurt en de buren. Daarom werkt Woonbron met bewoners aan succesvolle buurten en woonmilieus.

Wij zijn bereid het voortouw en risico te nemen als de samenleving actie van ons vraagt (lef). Bewoners merken dat we er zijn, dat we weten wat er speelt in de wijk en dat ze op ons kunnen rekenen (thuis in de wijk). We werken steeds samen met betrokkenen (bondgenootschap).

Onze missie

Woonbron zorgt in gevarieerde wijken voor passende huisvesting voor hen die ons nodig hebben. Voor onze bewoners zijn wij partner in prettig wonen. Vandaag voor morgen.

Hoe we werken

We sturen op resultaat, en bepalen de doelen die we willen bereiken met onze belanghouders en ketenpartners via expliciete maatschappelijke agendering. We zijn transparant over onze prestaties en onze financiën. We hebben bewust gekozen de verantwoordelijkheden dáár te leggen waar ze horen: in de wijk. Daar zitten de klanten, en de (sociale) partners waarmee we samenwerken. En daarom heeft iedere vestiging haar eigen woonwinkel in haar eigen werkgebied. In zelfsturende vestigingen en teams wordt de klant veel beter bediend en lukt het beter om wonen meer van mensen zelf te maken. We zijn daarom een lerende organisatie, waarin teams eigen verantwoordelijkheden hebben.

Organisatie

Organisatie
 
 
Op werkdagen bereikbaar van 8.00 uur tot 17.00 uur. Voor spoedeisende reparatieverzoeken zijn we ook buiten deze tijden...
Rotterdam-centrum
Organisatie
 
 
Reparatieverzoeken (Delft) via telefoon 015 251 67 00. Op werkdagen bereikbaar van 8.30 uur tot 17.00 uur. Voor...
Voorhof
Organisatie
 
 
Alleen telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 uur t/m 17.00 uur. Langskomen kan alleen op afspraak.
Delfshaven