Voorziening
Industrieweg 129-A
3044 AS Rotterdam
E-mail: 

De Brito Gym

Industrieweg 129-A 3044 AS Rotterdam Nederland Nederland
De Brito Gym is een oer-Rotterdamse, no nonsense sportschool, gespecialiseerd in trainingen op het gebied van (kick)boksen, krachttrainingen en bootcamp clinics.

Francisco de Brito, zelf voormalig wereldkampioen kickboksen, weet op kundige wijze het maximale uit mensen te halen. Daarbij staan veiligheid en toewijding hoog in het vaandel De Brito Gym is een begrip in Rotterdam.

Lessen zelfverdediging van 4 tot 99 jaar

Francisco de Brito doceert aan diverse scholen. Francisco wordt door scholen ingehuurd om actieve sportbegeleiding aan te bieden. Lessen die hij zoal verzorgt zijn:
• Thai-bo
• Kickfit
• (Thai) Boksen
• Zelfverdediging
• Conditietraining
Verder verzorgt Francisco op sportdagen demonstraties en laat kinderen kennismaken zijn sportactiviteiten.

Begeleiding jongeren
Francisco de Brito weet als geen ander welke positieve effecten sport uitoefent op lichaam en geest. Daarom heeft hij ervoor gekozen zijn reikwijdte te vergroten. Op professionele wijze begeleidt hij jongeren. Francisco de Brito laat jongeren niet alleen sporten, maar maakt ze ook zelfbewust, geeft ze meer zelfvertrouwen en leert ze wat doorzettingsvermogen is. Voor een specifieke doelgroep zet Francisco de Brito sport in als middel. Een middel om ze uit hun dagelijkse routine te halen, ze doelbewust te maken en ze uiteindelijk te motiveren voor opleiding of werk.

Ook voor bedrijven
Voor het bedrijfsleven biedt Francisco de Brito workshops en clinics aan. Hierin gaan mensen op zoek naar hun persoonlijke grenzen. De specifieke kennis en kunde van Francisco, maakt mensen zelfbewust, geeft ze vertrouwen en inspireert mensen om grenzen te verleggen.