Organisatie
Sint-Jobsweg 3
3024 EH Rotterdam

Voorzieningen

Maas Theater

Sint-Jobsweg 3 3024 EH Rotterdam Nederland Nederland

Maas
Maas is een podium en een gezelschap van professionele makers die theater en dans maken voor kinderen, jongeren, jong volwassenen, hun familie en vrienden. Dit gretige, brutale en kwetsbare publiek is altijd de bron, bij alle voorstellingen, programma’s, educatie en talentontwikkeling. Maas bundelt de ervaring van theatergroep Max., jeugddansgezelschap Meekers en theatergroep Siberia.

Maaspodium
Bij Maas komen alle schoolgaande kinderen van Rotterdam. Het Maaspodium is een theatrale uitgaansplek met een dynamische en culturele inhoud. Je kunt er kijken, meedoen en zelf op het podium staan. Maas biedt theater en dans, maar ook muziek, fotografie, video, dance en dj’s. Maas is een plek waar werelden worden verbonden en generaties elkaar ontmoeten. En waar het publiek altijd een onderdeel is van alles wat er gebeurt.

Maas is een ruilbeurs van diensten en ideeën. We verleiden, fantaseren en handelen met alles wat we kunnen. Ouders, kinderen, opa’s en oma’s gaan samen naar voorstellingen, buurtbewoners doen mee met educatie en jong volwassenen krijgen de sleutel om uitdagende programma’s te maken.

Adres
Maaspodium
St. Jobsweg 3
3024 EH Rotterdam

Telefoon kantoor
010 7070430 (ma-vr 9:00-17:00)

Organisatie

Organisatie
 
 
Maas is een podium en een gezelschap van professionele makers van theater en dans voor kinderen, jongeren, jong...
Delfshaven

Voorziening

Voorziening
 
 
Het Maaspodium is een theater in het Lloydkwartier in Rotterdam. Het Maaspodium is hét theater voor jong publiek in...
Delfshaven