Voorziening
Nieuwe Binnenweg 33
3014 GC Rotterdam
Telefoon: 
010 241 29 00
E-mail: 

Laurens Antonius Binnenweg

Nieuwe Binnenweg 33 3014 GC Rotterdam Nederland Nederland
Laurens Antonius biedt een woonomgeving aan voor revalidatie, palliatieve zorg (zorg voor de laatste levensfase), bewoners met dementie en jong dementerenden.

Moet u revalideren na een beroerte of orthopedische ingreep of heeft u zorg nodig in uw laatste levensfase, dan vindt u in Laurens Antonius Binnenweg de specialisten en zorg die u nodig heeft. 

Ook als (jong) dementerende vindt u hier een prettige woonomgeving op deze locatie midden in het centrum van Rotterdam met vele, diverse activiteiten. Uw zorg, uw behandeling en uw wensen, daar gaat het om. Samen maken we een plan dat afgestemd is op uw persoonlijke omstandigheden. Ook kunt u bij ons terecht voor poliklinische behandelingen, zoals fysiotherapie of ergotherapie. Laurens werkt nauw samen met diverse ziekenhuizen in de omgeving, zodat de zorg vanuit het ziekenhuis zo soepel mogelijk overgaat in revalidatiezorg en -behandeling.

Antonius Binnenweg biedt u allerlei mogelijkheden om actief en ontspannen bezig te zijn. Het stiltecentrum is altijd open voor een moment van bezinning. Voor een boodschap of een cadeau kunt u terecht in de winkel. Er is ook een kapper, beautysalon en pedicure. Het restaurant serveert heerlijke maaltijden en snacks. In onze fitnessruimte kunt u werken aan uw conditie. Er is een verwarmd zwembad dat - indien uw persoonlijke situatie dat toelaat - kan worden gebruikt in het kader van uw revalidatie.