Voorziening
Van Zandvlietplein 1
3077 AA Rotterdam
Telefoon: 
010-4929444
E-mail: 
http://www.linkedin.com/company/stadion-feijenoord

De Kuip

Van Zandvlietplein 1 3077 AA Rotterdam Nederland Nederland

De Kuip, zoals Stadion Feijenoord in de volksmond wordt genoemd, werd in 1937 geopend als het voetbalstadion voor de thuiswedstrijden van Feyenoord. Bijna tachtig jaar later is dat nog altijd de primaire functie van deze voetbaltempel, maar inmiddels is het stadion veel meer dan dat alleen.

De Kuip is een stadion waar vele memorabele Europacupfinales en interlands zijn gespeeld, het is het vaste decor voor de KNVB Bekerfinale én een locatie waar vele concerten plaatsvonden en waar nog steeds grote (dance)feesten plaatsvinden. Daarnaast beschikt De Kuip over een van de grootste congres- en evenementencentra van de regio Rotterdam, waar dankzij de grote diversiteit aan zalen wekelijks vele succesvolle zakelijke en/of particuliere evenementen worden gehouden.

Maar bovenal is De Kuip een stadion met een fantastische uitstraling, die wereldwijd geroemd wordt. Waar ‘m dat precies in zit? Dat is niet onder woorden te brengen. Om dat te echt te kunnen snappen, moet u De Kuip zelf beleven. Tijdens een wedstrijd, een rondleiding, een feest of een ander evenement.