Organisatie
Prinsenlaan 569
3067 TZ Rotterdam
Telefoon: 
010 455 85 17
E-mail: 

Wijkbus Alexander

Prinsenlaan 569 3067 TZ Rotterdam Nederland Nederland
Van deur-tot-deur vervoer: om gebruik te maken van de diensten die de Wijkbus aanbiedt, moet u deelnemer zijn van de Stichting Wijkbus Alexander.

U kunt individueel deelnemer worden voor slechts € 16.50 per jaar en met een partner is het totaalbedrag € 24,75. Hiernaast betaalt u per enkele rit per persoon € 1,35.

Op werkdagen (maandag tot en met vrijdag), kunt u van 9.00 uur tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.30 uur een beroep doen op het deur-tot-deur vervoer van de Wijkbus. Wij vervoeren u naar elk adres binnen Prins Alexander (Ommoord, Zevenkamp, Oosterflank, Het Lage Land, Prinsenland, Kralingseveer en Nesselande). Heeft u begeleiding nodig als u de deur uitgaat, ook die kan tegen betaling van de ritprijs, met de Wijkbus mee naar uw bestemming. 
De wijkbus verzorgt een groot aantal ritten, het is daarom noodzakelijk 3 à 4 werkdagen van te voren af te spreken. Eerder kan ook, en hoe eerder u belt (maximaal 5 dagen van te voren). 

IJsselland service 
U kunt ook met de Wijkbus naar het IJsselland Ziekenhuis in Capelle aan den IJssel. Voor deze service gelden dezelfde voorwaarden en ritprijzen als voor het deur-tot-deur vervoer. Ook op een aantal andere medische voorzieningen o.a. in het Hoofdweggebied (Capelle XL) rijdt de Wijkbus. Vraagt u hiernaar bij onze telefonisten.