Voorziening
Goudseplein 245
3031 ZH Rotterdam
Telefoon: 
010 217 19 19
E-mail: 

Wijkservicepunt Goudseplein | Middin

Goudseplein 245 3031 ZH Rotterdam Nederland Nederland
Wijkservicepunt Goudseplein is een levendige ontmoetingsplek voor de hele wijk. Behalve gezelligheid, kun je er ook terecht voor informatie en voorlichting alsook feestmiddagen in het weekend.

 

Geschiedenis van het centrum
Het voormalig dienstencentrum Rubroek staat er na een verbouwing weer als nieuw bij. Bovendien is dit najaar de samenwerking van start gegaan met de Vraagwijzer van de deelgemeente Kralingen-Crooswijk en met diverse instellingen op het gebied van zorg en welzijn. Wij zijn trots op het vernieuwde centrum, dat voortaan Wijkservicepunt Goudseplein heet. Wijkbewoners konden er op 1 november van 9.00 tot 12.00 uur een kijkje nemen onder het genot van een kop koffie met een gebakje. Vanaf 15.00 uur vierden betrokken relaties van Middin en deelgemeente Kralingen-Crooswijk de officiële opening. Mevrouw Trudy Groeneveld is er al drieëntwintig jaar vrijwilliger. "Het centrum heeft een plek in ons hart." vertelt zij. "We hebben er goede en minder goede dingen meegemaakt. De verbouwing was voor ons een omschakeling, maar het is heel goed dat er nu meer activiteiten zijn en plannen worden gemaakt voor de toekomst."

 

Agenda - Terugkerende activiteiten

Activiteit
 
 
Elke
zaterdag
Wijkservicepunt Goudseplein | Goudseplein 245 | elke donderdag is er tussen 9.00 en 10.30 uur inloopspreekuur voor hulp...
Kralingen-crooswijk