Voorziening
Hongerlandsedijk 1106
3201 LZ Spijkenisse
Telefoon: 
010 27 13 800
E-mail: 

Het Terras aan de Maas | Humanitas

Hongerlandsedijk 1106 3201 LZ Spijkenisse Nederland Nederland
In de nieuwe wijk De Elementen heeft Humanitas, sinds 2013, de vestiging Het terras aan de Maas.

Het Terras aan de Maas en De Elementen
In de nieuwe wijk De Elementen heeft Humanitas, sinds 2013, de vestiging Het terras aan de Maas. Het 27 verdiepingen tellende gebouw bestaat uit koop- en huurwoningen waarvan Humanitas er een deel in de verhuur heeft. De eerste vier verdiepingen zijn gereserveerd voor mensen met een verpleeghuisindicatie (40 plaatsen).
Bewoners van het complex kunnen een beroep kunnen doen op verzorging, verpleging en behandeling. Daarvoor is natuurlijk wel een geldige indicatie nodig. Met persoonsalarmering van Humanitas kunt u via een alarm/telefoontoestel in uw woning 24 uur per dag een beroep doen op mantelzorg of zorgmedewerkers van Humanitas.

Lekker eten in de brasserie
Wilt u een keer lekker uit eten, zonder zorgen voor uw portemonnee en tevens kennismaken met de sfeer en faciliteiten van het Terras aan de Maas, dan kunt u heerlijk genieten in de gelijknamige Brasserie. Daar kunt u tegen een aangename prijs van een heerlijke lunch of diner genieten. Kom eens langs of informeer naar de mogelijkheden (ook voor groepen). Bel voor de brasserie: 0181 – 72 33 33.

Ontmoetingscentrum en activiteiten
Mocht u zelf behoefte hebben aan vormen van dagbesteding en/of advies, dan kunt u terecht in het Ontmoetingscentrum. Bent u familielid, vrijwilliger of mantelzorger en heeft u behoefte aan steun en advies dan staan de medewerkers van Humanitas met raad en daad voor u klaar.

Gezondheidscentrum De Elementen
In het complex bevindt zich ook een gezondheidscentrum met Humanitas Thuiszorg, een huisartsen-praktijk, fysiotherapie, huidtherapie, diëtiste, STAR, psychologiepraktijk, oefentherapie César en Mensendieck, sportmassage, fitness en mindfullness om uzelf fit van lichaam en geest te houden! Ook vindt u er een kapsalon, een delicatessenwinkel én kinderopvang van Prokino.

Zorg- en dienstenaanbod
Bij Humanitas kunt u terecht bij een klantmanager die u vrijblijvend kan helpen bij alle zaken rondom zorg, welzijn en dienstverlening. Stichting Humanitas levert huishoudelijke verzorging in Spijkenisse. Daarnaast leveren wij ook persoonlijke verzorging, begeleiding en verpleging in alle wijken van Spijkenisse. Voor de extramurale zorg is Humanitas Spijkenisse in het bezit van het Gouden Prezo Keurmerk. Ook kunt u in Spijkenisse terecht voor palliatieve zorg (zorg rond stervensbegeleiding) en voor het zogeheten AIV, wat staat voor advies, instructie en voorlichting. Deze laatste zorg kan in principe op geheel Voorne-Putten gegeven worden.

Tenslotte heeft Humanitas voor de regio Voorne-Putten en Rozenburg een eigen casemanager dementie in dienst die cliënten van advies kan dienen bij beginnende dementie. Stichting Humanitas is aangesloten bij het netwerk palliatieve zorg thuis en de keten dementie (Voorne-Putten en Rozenburg). Neem voor meer informatie contact met ons op of kijk onderaan deze pagina welke folders als download beschikbaar zijn.