Organisatie
Orthenseweg 2-D
5212 XA 's-Hertogenbosch
Telefoon: 
073 644 42 44
E-mail: 

Juvans Maatschappelijk Werk en Dienstverlening

Orthenseweg 2-D 5212 XA 's-Hertogenbosch Nederland Nederland
Per 1 januari 2019 gaan Juvans Maatschappelijk Werk en Dienstverlening en Welzijn Divers samen verder onder een nieuwe naam: Farent.

Juvans Maatschappelijk Werk en Dienstverlening ondersteunt mensen bij het omgaan met problemen en uitdagingen in hun dagelijkse leven, bijvoorbeeld op het gebied van relaties, financiën, gezondheid, school, werk of bij de verwerking van ingrijpende gebeurtenissen. Onze inzet kan van korte, maar ook van langere duur zijn. Hierbij werken wij nauw samen met andere organisaties en vrijwilligers. We kijken niet alleen naar de cliënt, maar ook naar het gezin en de omgeving. We gaan altijd uit van de kracht en mogelijkheden van de cliënt, waarbij de cliënt de richting bepaalt. De inzet is om samen met het sociale netwerk tot een oplossing te komen.

Welzijn Divers en Juvans Maatschappelijk Werk en Dienstverlening bundelen de krachten. Vanaf nu zijn we Farent. We zijn sterk in sociaal werk in ’s-Hertogenbosch, de Meierij en Midden-Brabant. Daarvoor hebben we alles in huis. Van buurtondersteuning tot individuele hulp. Onze mensen kende je al. Zij zijn en blijven in je buurt. Maar nu samen onder een nieuwe naam: Farent. We staan naast je. 
Nieuwsgierig? Kijk op www.farent.nl

De huidige website blijft voorlopig nog online. Achter de schermen werken we aan een nieuwe website voor Farent.