Voorziening
Klarinet 125
3068 LZ Rotterdam
Telefoon: 
088 - 993 12 95
E-mail: 

ASVZ | Logeerhuis Rotterdam-Zevenkamp

Klarinet 125 3068 LZ Rotterdam Nederland Nederland
In het logeerhuis kunnen maximaal 24 kinderen of jongeren logeren die variëren in leeftijd en mogelijkheden. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig.

Logeren kan zowel doordeweeks als in de weekenden en in vakantieperiodes. Ieder kwartaal krijgen ouders de data door waarop hun kind welkom is in het logeerhuis. Dit gebeurt op basis van de aanvraag en de verkregen indicatie. In principe zijn er geen vaste groepen. De samenstelling wisselt per midweek en per weekend.
Op doordeweekse dagen gaan de logés naar hun eigen dagbesteding. Tijdens weekenden en vakanties bepalen we in overleg hoe we de dagen inrichten. In en om het huis ondernemen wij veel activiteiten zoals knutselen, koekjes bakken en in de tuin spelen. Ook maken wij regelmatig uitstapjes naar bijvoorbeeld een grote speeltuin in de buurt of de dierentuin. Voor elk kind wordt van de ouders € 2,= per dag gevraagd als zakgeld.
Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. De medewerkers zijn geautoriseerd om veel voorkomende verpleegkundige handelingen uit te voeren.

Informatie
Bent u geïnteresseerd of heeft u nog vragen? Neem dan contact op met ASVZ Zorgbemiddeling.