Netwerk

3021 Rotterdam
E-mail: 

Mooi, Mooier Middelland

3021 Rotterdam Nederland Nederland
In Mooi, Mooier, Middelland werken bewoners, ondernemers en de gemeente Rotterdam aan een programma ter verbetering van de wijk.

Samen willen wij de wijk sociaal sterker, veiliger en natuurlijk mooier maken. In vijf werkgroepen werken we aan plannen voor het programma. De gemeente heeft geld beschikbaar gesteld voor de uitvoering van de plannen in de komende jaren. De werkgroepen zijn toegankelijk voor iedereen.
Ben je betrokken bij de wijk? Sluit je dan aan bij een van de werkgroepen of volg ons om op de hoogte te blijven.

Hoe gaan we aan de slag?

De samenwerking vindt plaats in diverse werkgroepen. Deze zijn verdeeld volgens de onderwerpen die bewoners en ondernemers hebben aangegeven. Aan deze werkgroepen nemen zowel bewoners en ondernemers als ambtenaren deel. In de werkgroepen werken zijn samen aan voorstellen voor het programma. Alle werkgroepen worden voorgezeten door een kwartiermaker namens bewoners of ondernemers.

De kwartiermakers samen zorgen voor afstemming tussen de werkgroepen, bereiden grote bijeenkomsten voor en organiseren de communicatie.

In grote bijeenkomsten of evenementen worden alle Middellanders uitgenodigd mee te denken en mee te doen aan het programma Mooi, Mooier Middelland

Gebiedsgids

Netwerk

Project
 
 
In Mooi, Mooier, Middelland werken we aan een wijk waar jongeren zich thuis en betrokken voelen.
Delfshaven
Project
 
 
Een schoon, heel, veilig en mooi Middelland. Daar zet de werkgroep Leefbaarheid op in.
Delfshaven