Organisatie
Leonard Springerlaan 1
9727 KB Groningen
Telefoon: 
050 313 37 11

Groningen City Club

Leonard Springerlaan 1 9727 KB Groningen Nederland Nederland

De ‘Vereniging Groningen City Club’ is een moderne ondernemersvereniging van en voor ondernemers in de Groninger Binnenstad.

De vereniging telt circa vierhonderd leden uit vrijwel alle branches: detailhandel, horeca, hotels, banken, verzekeringen, accountancy, notarissen, makelaardij, woningbouwcorporaties, aannemers, recreatie, reclame en marketing, vermaak, evenementen, cultuur, (semi-)overheden, toeleveranciers, informatietechnologie, enz. Het lidmaatschap biedt diverse voordelen. Het levert kennis en kennissen op, zodat het lidmaatschap door de leden wordt gezien als een investering en niet als een kostenpost.

De visie op de (binnen)stad is verwoord in een meerjaren beleidsplan waarin met name oog is voor de leden. Het doel van de vereniging is een gezond en dynamisch ondernemersklimaat te bevorderen door structureel overleg tussen ondernemers, overheden, Kamer van Koophandel, MKB en andere relevante partijen.

Met de Gemeente Groningen is een convenant ‘Binnenstadsmanagement’ gesloten met als doel om gezamenlijk en als gelijkwaardige partners de binnenstad ‘up-to-date’ te houden en te vermarkten