Voorziening
Mauritsweg 20
3012 JR Rotterdam
Telefoon: 
010 - 411 8132
E-mail: 

Pauluskerk Rotterdam

Mauritsweg 20 3012 JR Rotterdam Nederland Nederland
De Pauluskerk is een kerk waar iedereen vrij kan in- en uitlopen. Niet alleen een dak-of thuisloze of vluchteling maar ook een voorbijganger die simpelweg eens binnen wil kijken.

De Pauluskerk is naast een geloofsgemeenschap vooral ook een plek waar mensen die geen helper kunnen vinden, terecht kunnen. Voor daklozen en mensen zonder verblijfsvergunning zijn er juridische en medische spreekuren, maatschappelijke hulp, nachtopvang en verschillende activiteiten van culturele activiteiten tot een fietsenwerkplaats. Vrijwilligers zijn altijd meer dan welkom.

De Pauluskerk is een kerk waar iedereen vrij kan in- en uitlopen. Niet alleen een dak-of thuisloze of vluchteling maar ook een voorbijganger die simpelweg eens binnen wil kijken. Of uiteraard bezoekers die een kerkdienst willen volgen. De Pauluskerk heeft vele activiteiten ontwikkeld om vooral mensen in nood te helpen. De Pauluskerk is een woonkamer die voor iedereen openstaat. In een prachtig pand in het hart van Rotterdam. De Pauluskerk draait grotendeels op vrijwilligers.

Agenda - Terugkerende activiteiten

Activiteit
 
 
Elke
dag
Van maandag t/m vrijdag van 17.00 – 18.30 uur kan je in de Pauluskerk terecht voor een gezamenlijke, goede maaltijd ...
Rotterdam-centrum