Organisatie
Hamweg 49-A
9617 AR Harkstede
Telefoon: 
050 - 404 14 85
E-mail: 

Tennisvereniging De Woldmeppers

Hamweg 49-A 9617 AR Harkstede Nederland Nederland

Tennisvereniging De Woldmeppers heeft als doel: “ Het doen beoefenen en bevorderen van de tennissport, met een duidelijke knipoog naar gezelligheid”. Onze vereniging is opgericht op 17 september 1975 door een aantal enthousiaste tennisliefhebbers in Harkstede.

Ons park is sinds 2003 in gebruik en is gelegen aan de Hamweg 49a in Harkstede. We hebben de beschikking over 4 Canada-Tenn banen, met verlichting. De banen zijn in principe open vanaf half maart tot half december. In deze periode zijn er, naast trainingen, allerlei andere activiteiten gepland. Er kan ’s avonds gespeeld worden tot 23.00 uur, dan moeten de lampen uit.

Voor en na het tennissen kun je eventueel een drankje drinken en/of een snack nemen én gezellig converseren in ons clubhuis “Ballpoint”. Gezelligheid staat bij ons hoog in het vaandel, waarbij het uitgangspunt wel is dat de leden zelf deze gezelligheid maken. Het bestuur zal haar best doen de faciliteiten hiervoor te scheppen.

Er zijn veel leden actief binnen onze vereniging en dat willen we graag zo houden, want de taken zijn dan voor elk actief lid te overzien.