Voorziening
Karel Doormanstraat 343
3012 GH Rotterdam
Telefoon: 
010 - 272 64 30
E-mail: 
https://www.linkedin.com/company/lelie-zorggroep

Atrium | Lelie Zorggroep

Karel Doormanstraat 343 3012 GH Rotterdam Nederland Nederland
Woonzorgcentrum Atrium biedt rond 60 bewoners de benodigde zorg en hulp. Dagbesteding en tijdelijk verblijf is mogelijk.

Zelfstandig wonen met zorg
Atrium is een verzorgingshuis. Hier woont u zelfstandig maar heeft u wel alle zorg en hulp binnen handbereik. In uw eigen appartement krijgt u de hulp en zorg die u nodig heeft. Bewoners die intensievere zorg en begeleiding nodig hebben of die als gevolg van dementie het gevoel voor dagindeling kwijt zijn, kunnen de dag doorbrengen in de gezamenlijke huiskamer. Op deze manier kunt u in uw eigen appartement in Atrium blijven wonen. Verhuizing naar een verpleeghuis is niet nodig of kan worden uitgesteld.

Dagverzorging en kortdurend verblijf 
Ouderen die nog zelfstandig wonen, maar behoefte hebben aan wat structuur en gezelligheid, kunnen terecht op de dagverzorging in Atrium. Kunt u tijdelijk niet thuis wonen, bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname, tijdens de vakantie van uw mantelzorger of omdat u extra zorg nodig heeft door een ziekte of een ongeval? Ook dan kunt u hier terecht. 

Ontmoeting en activiteiten 
Als u, tijdelijk of permanent, in Atrium woont, kunt u altijd de gezelligheid opzoeken in ontmoetingsruimte het Trefpunt. Hier kunt u andere bewoners en wijkbewoners ontmoeten en mee doen aan tal van activiteiten. Ook bij de kapper en de pedicure kunnen de wijkbewoners terecht. Het Trefpunt is een echt ontmoetingspunt. Alle bewoners, of ze nu kerkelijk zijn of niet, kunnen desgewenst gebruik maken van de geestelijke verzorging in Atrium.

 

Organisatie

Organisatie
 
 
Lelie zorggroep biedt zorg- en hulpverlening aan iedereen die dat nodig heeft. Dagelijks werken we met gemotiveerde...
Prins Alexander
Organisatie
 
 
Thuiszorg Lelie Zorggroep biedt persoonlijke aandacht bij de thuiszorg, afgestemd op de wensen en behoeften van de...
Prins Alexander

Voorziening

Voorziening
 
 
Het Trefpunt is een ontmoetingspunt in zorgcentrum Atrium. Bewoners kunnen hier andere bewoners en wijkbewoners...
Rotterdam-centrum