Nieuws

Pien Kamps van TTV Argus succesvol in Soest

9617 EV Nederland Nederland
Zondag 18 februari 2018 heeft Pien haar A-licentie behaald bij de kadetten tijdens het ranglijsttoernooi in Soest.

Update B-ranglijsttoernooi Soest:

PIEN KAMPS WINT A LICENTIE BIJ DE KADETTEN IN SOEST!!

Pien won vier van de vijf partijen in haar poule en ging als tweede door in de poule. Hierna speelde ze de kwarfinale en won ze in een spannende partij van de nummer een geplaatste Melanie Bosselaar.  Hierna won ze ook keurig de halve finale van Christel van Buren en in de finale versloeg ze Nina Romano. Gefeliciteerd!! Daniëlle Storteboom in dezelde leeftijdscategorie als Pien won drie van de haar vijf partijen en kwam in de poule helaas niet verder dan de derde plek, hierdoor was ze uitgeschakeld. Annelien Greydanus (eveneens in dezelfde leeftijdscategorie) won met sterk spel vier van haar vijf partijen, maar kwam helaas ook niet verder dan een derde plek in de poule en werd eveneens uitgeschakeld.

Maurice Storteboom won alle wedstrijden in zijn poule bij de junioren en speelde hierna met zestien anderen om een plek in de kwart finale. Helaas verloor hij deze.
Thije Greven won bij de kadetten jongens twee partijen van de vijf en werd 4de in de poule was hierdoor uitgeschakeld.

Aafke Greydanus bij de meisjes welpen tenslotte liet zien dat ze al best een balletje kan slaan en wist 1 te winnen en een aantal net in vijf games te verliezen en was hierbij ook uitgeschakeld.

Op de zaterdag speelde Justin van der Laan bij de jongens kadetten zonder licentie. Hij won in zijn poule drie van de vier wedstrijden en plaatste zich voor de volgende ronde. In de vervolgronde verloor hij in drie sets van de latere winnaar Rick Baetens.

 

Gebiedsgids

Organisatie

Organisatie
 
 
Vereniging Tafeltennis is een leuke en gezellige sport voor iedereen Op twee locaties (Harkstede en ...
Harkstede, Scharmer En Woudbloem