Voorziening

ZINN | De Dilgt | Haren

Dilgtweg 3 9751 ND Haren Nederland Nederland
De Dilgt is een moderne woonzorglocatie op een prachtig en groen terrein, aan de rand van Haren. Ongeveer 350 bewoners ontvangen hoogwaardige zorg, begeleiding en/of ze verblijven er om te revalideren

De Dilgt is een moderne woonzorglocatie op een prachtig en groen terrein, aan de rand van Haren. Ongeveer 350 bewoners ontvangen hoogwaardige zorg, begeleiding en/of ze verblijven er om te revalideren. 

Bewoners, bezoekers, familie en buurtbewoners zijn welkom op het levendige binnenplein met restaurant en Grand Café. Daarnaast zijn er faciliteiten als een biljart, digitale bus, kapper, winkeltje, pedicure, bibliotheek en een behandelcentrum van ergo- en fysiotherapie waar ook fitness onder begeleiding mogelijk is. Er is volop gelegenheid om samen met andere (buurt)bewoners, bezoekers en familie deel te nemen aan activiteiten. Wekelijks is er een markt met groente, fruit, kleding en bloemen en elke zondag wordt een kerkdienst georganiseerd.

Naast medische zorg en behandeling is het belangrijk uw verhaal te kunnen delen. De geestelijk verzorger heeft, indien gewenst, professionele aandacht voor uw vraag en denkt mee in uw zoeken naar een eigen weg.

Bewoners en bezoekers kunnen gratis gebruik maken van de duofiets, rolstoelfiets, scootmobiel en golfcar (voor korte ritjes, bijvoorbeeld naar het centrum van Haren).

In de locatie is gratis Wifi aanwezig voor bewoners en gasten.

Organisatie

Organisatie
 
 
ZINN is dé organisatie voor (thuis)zorg, wonen en welzijn in Groningen, Haren en Hoogezand, die gastvrijheid en...
Haren-centrum