Voorziening

Woonzorg Nederland | Heymanscentrum - Hoornse Heem | Groningen

Henri Dunantlaan 20 9728 HD Groningen Nederland Nederland
De appartementen Hoornse Heem bevinden zich op de 6de etage in het Heymanscentrum in de wijk Corpus Den Hoorn.

Het wooncomplex ligt in het zuiden van de stad Groningen midden in het groen en aan het water. Binnen 1 kilometer bevindt zich een gevarieerd aanbod aan winkels zoals supermarkt, bloemist, drogist en apotheek. De bushalte is binnen 300 meter van de appartementen en heeft een goede verbinding naar het centrum van Groningen en het station.

In de zelfstandige appartementen van Hoornse Heem heeft u alle rust en privacy. U kunt gebruik maken van de faciliteiten en zorg van het Heymanscentrum. Zo is er een mogelijkheid om een kopje koffie te drinken en warme maaltijd te gebruiken in het gezellige restaurant. Iedere dag is er keuze uit diverse gerechten. Daarnaast beschikt het Heymanscentrum over een winkeltje, een kapsalon, een schoonheidssalon en een internetcafé. Voor gezelschap kunt u terecht in de binnentuin of meedoen aan een van de vele activiteiten die er worden aangeboden. Het is een ontmoetingsplek voor bewoners van het complex en de mensen uit de wijk.

Gebiedsgids

Organisatie

Organisatie
 
 
HilverZorg is een zorgorganisatie met thuiszorg en woonlocaties.
Organisatie
 
 
Woonzorg Nederland biedt passende woonruimte aan kwetsbare ouderen en mensen met een beperking die beschut of beschermd...
Uilenstede. Kronenburg