Voorziening

Woonzorg Nederland | Nieuw Erasmusheem | Haren

Erasmuslaan 23A 9752 PE Haren Nederland Nederland
Het wooncomplex Erasmusheem (voorheen verzorgingshuis Erasmusheem) in Haren wordt volledig gerenoveerd tot Nieuw Erasmusheem.

Dit is gelegen aan de rand van het gezellig dorp Haren, nabij natuurgebied Sassenheim. Lang zelfstandig prettig wonen? U bent in Nieuw Erasmusheem van harte welkom. In Nieuw Erasmusheem vindt u een plek waar u samen met leeftijdgenoten zelfstandig kunt wonen, met alle gemakken bij de hand. 

Er worden 44 tweekamerappartementen in de sociale huursector gerealiseerd. Daarnaast worden er 6 driekamerappartementen met eigen balkons of terras, in de vrije huursector.

Het huidige gebouw wordt met name inpandig grondig gerenoveerd en aangepast aan de nieuwste eisen op het gebied van energiezuinigheid en duurzaamheid. Er wordt onder andere LED-verlichting aangebracht en aluminium kozijnen met HR-glas. Op het dak komen zonnepanelen en er worden extra isolerende maatregelen aangebracht. Het gebouw krijgt energielabel A. De entreehal wordt gemoderniseerd, er komen nieuwe liften en een intercominstallatie.

Het appartementengebouw heeft voor 50 appartementen een entree naar de centrale hal. Deze entree is alleen toegankelijk voor bewoners. Er is een algemene fietsenberging en scootmobielruimte aanwezig. Auto’s kunnen op het terrein geparkeerd worden.

Gebiedsgids

Organisatie

Organisatie
 
 
HilverZorg is een zorgorganisatie met thuiszorg en woonlocaties.
Organisatie
 
 
Woonzorg Nederland biedt passende woonruimte aan kwetsbare ouderen en mensen met een beperking die beschut of beschermd...
Uilenstede. Kronenburg