Voorziening
Gebiedsgids.nl
Ouderen

Woonzorg Nederland | De Garve | Norg

Vinkenstraat 2 9331 MA Norg Nederland Nederland
Norg is een aantrekkelijk dorp in de kop van Drenthe. Het dorp wordt omgeven door mooie natuurgebieden afgewisseld met fraaie brinkdorpen.

Norg is van oudsher dan ook een vakantiedorp met een redelijk winkelaanbod. In het centrum vindt u De Brinkhof. In dit ontmoetingscentrum worden allerlei activiteiten georganiseerd. Het dorp heeft een prachtig zwembad met een ernaast gelegen bewegingscentrum.

Op ongeveer 700 meter van het centrum van Norg ligt appartementencomplex De Garve. Het complex bestaat uit 13 driekamerappartementen en 36 tweekamerappartementen verdeeld over twee etages. De appartementen zijn allen sociale verhuur en specifiek voor 55-plussers. Bewoners kunnen gebruik maken van de recreatiezaal, de biljartruimte, de  bibliotheek en een fietsenberging met oplaadpunten voor elektrische fietsen. 

De gelijkvloerse tweekamerappartementen zijn overzichtelijk ingedeeld. De slaapkamer is (met een schuifwand) verbonden met de woonkamer. De driekamerappartementen hebben op de bovenverdieping een tweede slaapkamer. Elk appartement heeft een badkamer en berging.

Gebiedsgids

Organisatie

Organisatie
 
 
HilverZorg is een zorgorganisatie met thuiszorg en woonlocaties.
Organisatie
 
 
Woonzorg Nederland biedt passende woonruimte aan kwetsbare ouderen en mensen met een beperking die beschut of beschermd...
Uilenstede. Kronenburg