Voorziening

Dignis | De Wiekslag | Norg

Grootveenweg 59 9331 KB Norg Nederland Nederland
In de Wiekslag woont u met plezier, comfortabel en in een veilige omgeving. Het is het huis van het gemoedelijke dorp Norg.

In de Wiekslag zijn het verzorgingshuis De Bonkelaar en het verpleeghuis De Omloop gevestigd.

Verzorgingshuis De Bonkelaar

In de Bonkelaar woont u zelfstandig. De appartementen hebben een oppervlakte van 27 m2 en bestaan uit een woonkamer met open keuken en open slaapkamer en een badkamer. De woningen zijn op de begane grond en eerste etage en ook geschikt voor bewoning door (echt)paren.

De zorg is altijd dichtbij en 24 uur per dag aanwezig. U krijgt van ons alle hulp die nodig is om te leven en te wonen zoals u dat graag wilt. Onze medewerkers geven persoonlijke verzorging, huishoudelijke hulp en begeleiding bij problemen door het ouder worden. Heeft u verpleging nodig, dan zorgen wij daar ook voor.

U kunt gebruik maken van alle voorzieningen in het huis, zoals de wasserette, de kapper en de winkel voor de dagelijkse boodschappen. In de mooi ingerichte tuin kunt u gezellig zitten en een wandelingetje maken.

Tijdelijk verblijf

Als u tijdelijk zorg nodig heeft na bijvoorbeeld een ziekenhuisopname, kunt u verblijven in een van de appartementen voor tijdelijk verblijf. De kamers zijn modern en comfortabel ingericht en u krijgt de verzorging en verpleging die u nodig heeft. Deze kamers zijn ook geschikt om te logeren, als uw partner op vakantie gaat of even ontlast moet worden van de dagelijkse zorg. Gasten die tijdelijk bij ons verblijven kunnen natuurlijk gebruik maken van de voorzieningen in het huis.

Verpleeghuis

De Omloop is het kleinschalige verpleeghuis van de Wiekslag. Oudere mensen die niet meer zelfstandig kunnen wonen door de ziekte dementie, vinden in de Omloop een gezellig en veilig thuis.

Organisatie

Organisatie
 
 
Dignis biedt tijdelijke en langdurige zorg, behandeling en begeleiding aan mensen die dat nodig hebben. We doen dat bij...
Groningen-zuidwest