Voorziening

Woonzorg Nederland | Binnenveste | Assen

Traverse 41 9408 ML Assen Nederland Nederland
Kloosterveste is het kloppend hart van de wijk Kloosterveen aan de westkant van Assen.

In Kloosterveste vindt u allerlei type woningen die passen bij verschillende leefstijlen, winkels, een bibliotheek, horeca, terrasjes, een kerk en een sporthal. Onder Kloosterveen bevindt zich een (gratis) ondergrondse parkeergarage, hierdoor is Kloosterveste compact en dorps te noemen. Want op straat komt u alleen fietsers en wandelaars tegen.

Midden in Kloosterveste, met de entree bij het Vesteplein bevindt zich het complex Binnenveste: 26 appartementen bestemd voor 55-plussers, welke worden verhuurd door Woonzorg Nederland. De appartementen liggen rond een, alleen voor bewoners toegankelijk, binnenterrein op de tweede en derde verdieping. De berging van de woningen bevinden zich op de begane grond, naast de Albert Heijn. In de wijk Kloosterveen vindt u het uitgebreide winkelcentrum Kloosterveste met een totaalwinkeloppervlak van 8.100 m2. In het winkelaanbod is zeer divers door de speciaalzaken en biedt een goede mix van ketenwinkels en zelfstandige winkeliers. Voor uw dagelijkse boodschappen zijn er twee grote supermarkten, de Supercoop en de Albert Heijn, diverse food en non-food winkels van een bakker tot persoonlijke verzorging evenals een apotheek voor uw medicijnen. De winkels bevinden zich in winkelstraten die midden in de vesting hun deuren hebben. De gevarieerde bebouwing en afwisselende gevels hebben een retromoderne en gezellig uitstraling. 

Gebiedsgids

Organisatie

Organisatie
 
 
HilverZorg is een zorgorganisatie met thuiszorg en woonlocaties.
Organisatie
 
 
Woonzorg Nederland biedt passende woonruimte aan kwetsbare ouderen en mensen met een beperking die beschut of beschermd...
Uilenstede. Kronenburg