Voorziening
Gebiedsgids.nl
Ouderen

NNCZ | Beatrix | Hollandscheveld

Riegshoogtendijk 59 7913 TZ Hollandscheveld Nederland Nederland
Als zelfstandig thuiswonen niet meer gaat, dan kunt u wonen in het Woonzorgcentrum Beatrix (WZC Beatrix) in Hollandscheveld.

Er zijn in het WZC mooie nieuwe appartementen waar kleinschaligheid, professionele en liefdevolle zorg voorop staan. Uw appartement kunt u naar eigen smaak en stijl inrichten. Onze medewerkers kunnen u 24 uur per dag ondersteuning en behandeling bieden.

Samen met u en uw naasten wordt gekeken naar wat uw wensen zijn, welke noodzakelijk zijn en hoe wij u de zorg het beste kunnen aanbieden. Bewoners van het Beatrix wonen en leven in kleine woonleefgroepen, waarmee privacy van het eigen appartement gecombineerd wordt met de structuur, opvang en de dagelijkse activiteiten binnen de woonleefgroep. Ook gezamenlijk verblijf met partner is mogelijk. Voor naasten en andere betrokkenen is er de mogelijkheid om te blijven logeren, inclusief maaltijdvoorziening.

Alle algemene voorzieningen in het woonzorgcentrum staan ook ter beschikking voor inwoners van de wijk of de buurt. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan ons restaurant, het activiteitenaanbod en advies en informatie. Ontmoeting, verbinding, ondersteuning; zo willen wij u helpen uw zelfstandigheid zoveel en zo lang mogelijk te behouden en te leven zoals u dat wenst.

Organisatie

Organisatie
 
 
De NNCZ is een professionele zorgorganisatie in Hoogeveen, Hollandscheveld, Haren, Grijpskerk en Noordbroek.
Hoogeveen-verspreide-gebieden