Project
Nederlandlaan 7
9501 CA Stadskanaal
Telefoon: 
06 81 17 61 12
E-mail: 

Boetiek Armslag

Nederlandlaan 7 9501 CA Stadskanaal Nederland Nederland
Aan mensen die met een minimum inkomen (tot 120% van de geldende bijstandsnorm) moeten rondkomen, worden kleding en goederen gratis of voor weinig geld beschikbaar gesteld.

Na inschrijven (gratis) krijgt u per kwartaal een klantenkaart. Met de klantenkaart heeft u recht op 6 kledingstukken gratis per persoon/per gezinslid (o.a. jas, broek, rok, jurk, schoenen, laarzen, sportkleding, dekbedhoes, hoeslaken, deken, dekbed, enz.). 
Daarnaast kunnen mensen met een minimum inkomen én mensen met een beperking werkervaring opdoen en/of een vorm van dagbesteding krijgen door als vrijwilliger in de boetiek te werken.

Doel 
De doelgroep helpen door kleding en goederen gratis of voor weinig geld beschikbaar te stellen. Daarnaast kunnen mensen uit de doelgroep en mensen met een beperking werkervaring opdoen en/of een vorm van dagbesteding krijgen door als vrijwilliger in de boetiek te werken.

Aanpak
Mensen helpen de doelgroep door kleding en goederen die geschikt zijn voor hergebruik in te brengen, waarna deze gratis of voor weinig geld voor klantenkaarthouders beschikbaar zijn. De winkel is daarnaast voor iedereen toegankelijk om tegen normale tarieven kleding, etc. te kopen.

Uitvoerende organisatie 
Stichting Armslag. Boetiek aan de Nederlandlaan 7, 9501 CA Stadskanaal, info@stichtingarmslag.nl | telefoon: 06 81 17 61 12.

Gebiedsgids

Organisatie

Organisatie
 
 
Stichting Armslag investeert op een duurzame manier in de participatie en ontwikkeling van mensen die zonder extra...
Stadskanaal