Nieuws
Gebiedsgids.nl
Harkstede
Hoofdweg
9617 AB Harkstede

Avondvierdaagse Harkstede 20 tm 23 mei

Hoofdweg 9617 AB Harkstede Nederland Nederland
20 t/m 23 Mei 2019 Avondvierdaagse Harkstede

Belangrijk om te weten

We proberen er ook dit jaar met z’n allen weer een gezellige Avond4daagse van te maken. Dit doen we natuurlijk niet alleen, maar met z’n allen. Om er een geslaagd evenement van te maken, is het volgende van belang:

 • Deelname is op eigen risico.
   
 • Hooverboard, skates, rolschaatsen e.d. zijn verboden.
   
 • Wandelaars, graag zoveel mogelijk links van de weg lopen en daar, waar mogelijk is, gebruik maken van fietspaden of secundaire wegen. Er mogen niet meer dan 2 personen naast elkaar lopen.
   
 • Per 4 kinderen dient een begeleider aanwezig te zijn. Bij een stempelpost zal niet eerder een stempel gegeven worden dan wanneer de lopers en bijbehorende begeleiders compleet zijn.
   
 • Begeleiders zijn verantwoordelijk voor het welzijn én binnenkomst van de lopers. We willen graag dat iedereen weer in goede gezondheid thuis komt!
 • Alle kinderen krijgen een eigen stempelkaart waarmee ze op de laatste dag hun eigen nieuwe medaille kunnen ophalen bij de medaille-uitgifte.
   
 • Neem tijdens het lopen een eigen bidon of drinkflesje mee. Bij de pauzepost kun je eventueel bijvullen. Voor de volwassenen (lopers en begeleiders) staat koffie/thee klaar.
   
 • Wij gebruiken sociale media (o.a. deze website en Facebook) voor promotie van de Avond4daagse activiteiten. Hierop worden foto’s gedeeld die tijdens onze de Avond4daagse worden gemaakt. Deelnemers gaan akkoord met eventueel gebruik van hun beeltenis in druk, op foto, film en/of video voor promotionele doeleinden van Vereniging Dorpsbelangen Harkstede, zonder hiervoor een vergoeding te claimen. Mocht de gefotografeerde persoon bezwaar hebben tegen publicatie, dan kan hij of zij contact met ons opnemen

Organisatie

Organisatie
 
 
De Vereniging dorpsbelangen Harkstede is opgericht met als doel de leefbaarheid van het dorp Harkstede te verbeteren in...
Harkstede, Scharmer En Woudbloem