Nieuws
Hoofdweg
9617 AB Harkstede
E-mail: 

Alternatieve Avond4daagse Harkstede 2020 | Opgave www.dorpsbelangenharkstede.nl

Hoofdweg 9617 AB Harkstede Nederland Nederland

Geen Avond4daagse maar wat dan wel?

Door het Coronavirus zijn evenementen tot 1 september afgelast. De meeste Avond4daagses vallen in deze periode en gaan dus niet door. Wij vinden dit als  Avond4daagse commissie heel erg jammer en hebben daarom een leuk alternatief bedacht.

Wat gaan we doen?
Corona proof “Lock-down-loop”

Bij deze speciale loop zijn allerlei leuke en interactieve opdrachtjes met leuke weetjes die je onderweg tijdens het lopen tegenkomt. Er zijn 2 verschillende routes met verschillende thema’s die naar keuze gelopen mogen worden allebei mag natuurlijk ook!

Uit welke routes kan ik kiezen?
Route 1: Sport en Natuur                   Start/finish: De Borgstee                    Afstand: 5 kilometer
Route 2: Cultuur en historie                Start/finish: De Graankorrel                Afstand: 5 kilometer

Krijg ik ook een medaille?
Uiteraard willen we deze prestatie belonen met een unieke medaille.

Wat zijn de spelregels?
1. Wandel een van de twee routes (beide mag ook) tussen 8 juni en 21 juni de Alternatieve Avond4daagse Harkstede 2020 “De lockdown loop”.
2. Hoewel het de Alternatieve Avond4daagse is, mag je ook overdag lopen.
3. Houd je aan de maatregelen van de Rijksoverheid. Loop dus alleen of met je gezin, houd 1,5 meter afstand en als je ziek of verkouden bent blijf dan binnen.
4. Stuur een afbeeling/foto in als bewijs dat je een van de 2 routes hebt gelopen.
5. De medaille wordt alleen overhandigd bij officiële aanmelding via de website.

Is deelname aan de Corona proof “Lock-down-loop” gratis?
Deelname aan deze Corona proof “Lock-down-loop” is geheel kosteloos.

Aanmelden voor de Corona proof “Lock-down-loop”?
Voor deelname aan de Corona proof “Lock-down-loop” kunt u zich via de deze link xxx aanmelden of direct door het scannen van onderstaande QR-code. Let op! Elk deelnemer moet zich aanmelden.

Wat gebeurt er nadat ik mij heb aangemeld?
2 dagen voor de periode van 8 juni t/m 21 juni worden de routes, de opdrachtjes, de weetjes en de spelregels naar uw opgegeven emailadres gestuurd.

Is het lopen van deze route(s) wel veilig?
Als organisatie hebben we routes gekozen die zo veilig mogelijk zijn. Iedere deelnemer is zelf verantwoordelijk voor zijn/haar veiligheid. Wanneer de richtlijnen in acht worden genomen zoals die op dat moment gelden voorzien wij geen moeilijkheden.Tijdens het lopen van de route(s) is er geen begeleiding omdat de route(s) op een zelf gekozen tijdstip gelopen kan worden. Ouders zijn zelf verantwoordelijk en er zijn geen verkeersregelaars.

Waarom toch een alternatief voor de Avond4daagse?
Wij willen graag kinderen en ouders motiveren om te gaan wandelen, uiteraard binnen de maatregelen van de Rijksoverheid. En dus komen we met de alternatieve Avond4daagse. Wandelen houdt het immuunsysteem gezond. Je kan lekker een frisse neus halen. Nadat je actief bent geweest slaap je beter. Bewegen zorgt ervoor dat je je beter kan concentreren.

Waar kan ik terecht als ik meer vragen heb?
Voor meer informatie of vragen kunt u een mail sturen naar a4d@dorpsbelangenharkstede.nl

De alternatieve avond4daagse wordt mogelijk gemaakt door de Vereniging Dorpsbelangen Harkstede en buurtvereniging Meeroevers.

Organisatie

Organisatie
 
 
De Vereniging dorpsbelangen Harkstede is opgericht met als doel de leefbaarheid van het dorp Harkstede te verbeteren in...
Harkstede, Scharmer En Woudbloem