Organisatie
Oldegaarde 425
3084 AA Rotterdam
Telefoon: 
06 53 38 97 70
E-mail: 

Portland Poema's | honkbalvereniging

Oldegaarde 425 3084 AA Rotterdam Nederland Nederland
Honkbalvereniging Portland Poema's is een sportplus+gecertificeerde vereniging met een honkbal accommodatie voor de jeugd aan de Zuiderparkweg in Rotterdam.

Op de honk- en softbalbalaccommodatie aan de Oldegaarde kun je in sportief teamverband terecht voor honkbal, softbal, BeeBall, G-honkbal, SlowPitch, Slow-BeeBall (walking Baseball) en Bean Bag Baseball (voor spelers van 5 t/m 99 jaar).
Een gezellige honkbalvereniging in Rotterdam-Zuid waar je kunt Honkballen, Softballen, BeeBallen en SlowPitchen. Ook aan een aangepaste vorm is gedacht: G-Honkbal, Slow-BeeBall en Bean Bag Baseball, waarmee honkbal ook zeer geschikt is voor mensen met (verstandelijke) beperkingen. Wij begeleiden ook honkbalactiviteiten bij de Schoolsportverenigingen Pendrecht en Tarwewijk en geven clinics in de wijken rondom de vereniging. Verder doen we mee met het “Alleen Jij Bepaalt”-project en hebben we een AJB-team die wedstrijden speelt. Voor ouderen/60+, mensen met een beperking en bij zorginstellingen in de buurt organiseren we een leuke activiteit die Bean Bag Baseball heet, een soort combinatie van sjoelen, jeu de boules en honkbal. We willen Slow-BeeBall (wandel-honkbal) opstarten voor ouderen/60+ die beter ter been zijn en nog lekker willen bewegen. Nieuw is ons gezellige SlowPitch mix-team, waar we elke week gezellig mee trainen en wedstrijden spelen op de maandagavond.

De accommodatie van onze club ligt aan de Oldegaarde (nr. 425) in het Zuiderpark.