Project
Admiraalsplein 421
3317 BK Dordrecht
Telefoon: 
06 47 34 69 54
E-mail: 

Bekijk ook

MDT op Zuid | Stichting Werkshop

Admiraalsplein 421 3317 BK Dordrecht Nederland Nederland
Woon jij in Rotterdam Zuid, ben je tussen de 14 en 30 jaar oud en wil je ontdekken welke talenten je hebt? Doe dan mee aan ons project Maatschappelijke Diensttijd (MDT) op Zuid.

Je krijgt met MDT de kans om je talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen. Het is een unieke en zeer leerzame ervaring, waarbij je ook hulp krijgt van een talentcoach.

Je ontwikkelt je talenten bij laagdrempelige (bestaande) projecten, gerund door kleinschalige organisaties in de wijken van Rotterdam-Zuid. De projecten zijn gericht op versterken, inspireren en het verbinden van jongeren met hun stad, met elkaar én met zichzelf. Zo is er bijvoorbeeld een project in het teken van video, een project met als thema theater en een project dat gaat over duurzaamheid. Het aanbod is breed, zodat er altijd een passende plek voor je is. Iedereen die zich inschrijft voert een intakegesprek met de talentcoach, die de jongeren helpt bij de keuze van het juiste project. Zie ook https://www.doemeemetmdt.nl/projecten/mdt-op-zuid

inschrijfformulier

 

Organisatie

Organisatie
 
 
De Werkshop helpt jou met het vinden van een passende baan met of zonder opleiding.
Wielwijk