Voorziening
Balinkesstraat 4
7101 DL Winterswijk

De Post

Balinkesstraat 4 7101 DL Winterswijk Nederland Nederland

U bent welkom bij de Post!

We zijn er voor alle inwoners van Winterswijk. U kunt bij ons terecht voor informatie en advies over allerlei onderwerpen. Bijvoorbeeld als iemand in uw gezin of familie minder mobiel wordt of ernstig ziek is. Als u mantelzorger bent, te maken heeft met een beperking of met psychische problemen. Maar ook als het met uw kind niet goed gaat op school. We zijn er ook voor mensen die worstelen met geldproblemen, juridische vragen hebben of te maken hebben met een conflict in de buurt.

Bij de Post horen we ook graag uw goede ideeën. Heeft u een initiatief of een idee waarmee u bij kunt dragen aan de verbetering van uw wijk of straat of het welzijn van mensen? U bent van harte welkom om dit met ons te delen.

Het loket van de Post is op werkdagen open van 9.00 tot 12.00 uur. U kunt elke werkdag ’s ochtends zonder afspraak bij ons binnenlopen en uw vraag stellen. Tijdens een ‘breed gesprek' denken zij met u mee over uw vraag.

In de Post werken verschillende organisaties samen. Een aantal organisaties is gehuisvest in de Post, andere organisaties hebben alleen een spreekuur in de Post. Op de pagina partners vindt u de link naar de website van deze organisaties. Daarnaast zijn zij bereikbaar via hun eigen contactkanalen.

In de Post zijn verschillende organisaties gehuisvest. Deze organisaties werken allemaal op het gebied van zorg, welzijn, opvoeden en opgroeien.

Huurders van de Post

Yunio
Wel en Wee
Gemeente Winterswijk

Sensire - Algemeen Maatschappelijk werk en Sociaal Raadslieden werk
Sensire – Wijkzorg
Sensire – Thuisbegeleiding
Siza
Estinea

Leger des Heils
JongPlus

Aha!
Pluryn
Humanitas
Tactus
Vluchtelingenwerk
Stichting Welzijn Winterswijk

Samenwerkingspartners van de Post

GGD
Yunio jeugdgezondheidszorg en Maatschappelijk Werk
Bureau Jeugdzorg
Sociale Dienst Oost Achterhoek (SDOA)
Samenwerkingsverband voortgezet onderwijs
MEE Oost Gelderland
NOG Veiligerhuis
Stichting Welzijn Winterswijk
Vrijwillige Intensieve Thuiszorg (VIT) Oost Gelderland
Samenwerkingsverband Brevoordt
Gemeente Winterswijk
GGNet
Leger des Heils