Voorziening
Groene Kruisweg 19
3202 ST Spijkenisse
Telefoon: 
0181 602 444
E-mail: 

Bioscoop Arcaplex

Groene Kruisweg 19 3202 ST Spijkenisse Nederland Nederland

Arcaplex is de bioscoop van Spijkenisse met een gevarieerd aanbod in films voor jong en oud van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. De bioscoop organiseert regelmatig evenementen en speciale voorpremières. Yarca's kidsclub biedt kids een gevarieerd pakket aan acties, evenementen en voordelen. Vaste bezoekers kunnen sparen voor gratis films met de strippenkaart en kunnen kiezen voor één van onze Arcapassen voor nog meer voordeel.

Het theater is ruim en overzichtelijk, met 3 grote zalen beneden en 3 kleinere zalen boven. In totaal bieden de zalen plaats aan ongeveer 800 bezoekers. Alle zalen hebben optimale projectieschermen en Dolby Digitaal geluid. De twee grote zalen zijn bovendien THX gecertificeerd. Alle zalen zijn volledig gedigitaliseerd en hebben de mogelijkheid om Digital 3D films te vertonen. Daarnaast kunnen er in 4 van de 6 zalen 3D films worden vertoond.

Arcaplex is gebouwd aan de rand van het centrum aan de uitvalswegen naar de diverse steden in de regio, zodat de bereikbaarheid van het complex met de auto optimaal is. Ook zijn er in de directe nabijheid meerdere bushaltes (bushaltes 105 en 111). Je vindt de bioscoop aan de Groene Kruisweg 19, naast het zwembad (let op! sommige navigatiesystemen geven niet het juiste adres aan). Arcaplex heeft de beschikking over een grote parkeerplaats waar onze bezoekers gratis kunnen parkeren.

Alle zalen zijn rolstoel toegankelijk. Er is een invalidentoilet aanwezig op de begane grond. Er is een lift naar de zalen op de eerste verdieping.

Dagelijks zijn er zowel ochtend-, middag- als avondvoorstellingen. De kassa is elke dag geopend vanaf een kwartier voor de eerste voorstelling tot een kwartier na de laatste voorstelling. 

Op zon-,feest- en vakantiedagen is de kassa vanaf 10:00 uur geopend.