Voorziening
Nieuwe Binnenweg 285a
3021 GG Rotterdam
Telefoon: 
010 795 51 11
E-mail: 

La Bandera, Restaurant

Nieuwe Binnenweg 285a 3021 GG Rotterdam Nederland Nederland

La Bandera is een Dominicaans restaurant op de Nieuwe Binnenweg. La Bandera staat voor samenkomen en genieten. Dit geldt niet alleen voor klanten, maar ook voor het personeel. De traditionele Dominicaanse en Caribische gerechten zorgen voor het genieten, het samenkomen dat doe jezelf. La Bandera is opgericht door mevrouw Eleonora als eerbetoon aan haar grootmoeder, wie haar al die heerlijke Dominicaanse gerechten leerde.

Mevrouw Eleonora zal in het voorjaar van 2016 haar gezellige eethuis omtoveren naar een sfeervol restaurant. Om dit te bekostigen is zij een crowdfunding gestart. Door een voucher t.w.v. 35 euro te kopen, wordt meegeholpen aan de verbouwing. De voucher is goed voor een hoofdgerecht, nagerecht en frisdrank of sapje. Denk hierbij aan heerlijke vleesgerechten, zoals Moro con carne de Res (Moro met gestoofd rundvlees), kipgerechten, zoals Pica Pollo, grillgerechten, visgerechten of vegetarische gerechten. Ook verkoopt La Bandera fruitige Batidos, ook wel bekend als smoothies. Voor smakelijke traditionele Dominicaanse drankjes kun je binnenkort ook terecht bij La Bandera.

Via Facebook en Instagram houdt La Bandera haar trouwe klanten en volgers op de hoogte met leuke kortingen en foto’s van heerlijk, vers bereidde gerechten. Ook worden er foto’s geplaatst van medewerkers en soms ook hun gezinnetjes. Zo weet de klant altijd met wie zij te maken hebben en wie de gezichten achter La bandera zijn. Volgers zijn altijd van harte welkom!